Ürün, Yedek Parça Toptan ve Perakende Satışı

Series 9 9299s

Series 9 9299s - Ürün Açıklaması:

Series 9 9299s altın rengi, Şarj Standı ve Seyahat Kılıfı ile

Braun Series 9, 5 eş zamanlı tıraş elemanı, dünyanın en güçlü Sonik teknolojisi ve akıllı Otomatik Algılama motoru ile en iyi Tıraş makinemizdir, tek harekette diğer tüm makinelere göre daha fazla kıl alır. %100 su geçirmez tıraş bıçağı 7 yıla kadar süreyle dayanacak şekilde tasarlanmıştır ve kırpıcı Titanyum kaplama ile güçlendirilmiştir.

ÖNEMLİ

HyperLift&Cut kırpıcı

HyperLift&Cut kırpıcı

Düz yatan tüyleri kaldırır ve keser.

Direct&Cut kırpıcı

Direct&Cut kırpıcı

Farklı yönlerde büyüyen tüyleri hizalar ve keser.

Koruyucu SkinGuard

Koruyucu SkinGuard

Cildi sıra dışı bir tıraş deneyimi için pürüzsüzleştirir

2x Opti-Foil™

2x Opti-Foil™

Uzun süreli mükemmel derinlemesine tıraş için.

Titanyum kaplama

Titanyum kaplama

Altın kadar güzel fakat çok daha dayanıklı.

Titanyum son derece dayanıklı bir metaldir ve paslanmaya son derece dirençlidir. Ayrıca, görünümü oldukça güzeldir. Bu nedenle Braun kırpıcı kaplamasında bu metali kullanır.

Dakikada 40.000 çapraz kesme işlemi yapan SyncroSonic™ teknolojisi.

Dakikada 40.000 çapraz kesme işlemi yapan SyncroSonic™ teknolojisi.

Sonic teknolojisi ile etkisi artırılmış. Braun'un patentli SyncroSonic™ teknolojisi sakalınızı okur ve ona uyum sağlar. Yoğunluğunu dakikada 160 defa kontrol eder. En çok ihtiyaç duyulan yerde ekstra güç sağlar.

Akıllı AutoSense Teknolojisi

Akıllı AutoSense Teknolojisi

Yenilikçi motor sakalınızın yoğunluğunu algılar ve tıraş makinesinin gücünü saniyede 13 kez değiştirirerek uyumlu hale getirir. Yoğun sakallarda bile doğru miktarda güç sağlar.

10·D Esnek Tıraş Sistemi

10·D Esnek Tıraş Sistemi

10 yönlü pivot başlık üzerine monte edilmiş, bağımsız esnek kesme elemanları: daha iyi bir tıraş için ciltle daha fazla temas sağlayan, maksimum yüz uyumu için MicroMotion ve MacroMotion birleşimi.

ÖZELLİKLER

Hassas tüy alma makinesi

Hassas tüy alma makinesi

Entegre ve cilde dost hassas tüy alma makinesi, kolay ve daha kesin favori şekillendirmesi için tıraş makinesinin arkasından kayarak çıkar.

MultiHeadLock

MultiHeadLock

Kolaylıkla erişilebilir MultiHeadLock, daha kesin tıraş elde etmek için beş pozisyonda tam esnek tıraş makinesi kafasını kilitler. Bu, özellikle çene hattı altında ve burun altında gibi ulaşılması zor alanlar tıraş edildiğinde faydalıdır.

Güvenli kullanım için tutma yeri

Güvenli kullanım için tutma yeri

Kauçuk, desenli tutma bölgesi, Braun'un özel noktalı deseni ile yapılmıştır. Islak koşullarda bile güvenli ve kendinden emin tutuş sağlar.

%100 su geçirmez

%100 su geçirmez

Üstün Alman mühendisliği kalitesini deneyimleyin. Tüm Braun tıraş makineleri 5 metreye kadar su geçirmezdir, böylece onları akan su altında rahatça durulayabilir, hatta duş altında bile tıraş olabilirsiniz.

Islak veya kuru tıraş

Islak veya kuru tıraş

Series 9 ile kuru tıraş olabilir veya daha da kaygan ve yumuşak bir cilt hissi için su, köpük ya da jel kullanabilirsiniz.

Powerful rechargeable Li-Ion battery

50 dakika boyunca kablosuz tıraş

Teknolojinin son ürünü Li-İyon pil performansını asla kaybetmez ve bir saat içinde tamamen şarj edilir. Üstün kaliteli LED ekranda kalan tıraş süresi dakika biriminde geri sayılarak gösterilir.

LED display

LED ekranı

Tek bakışta tüm bilgiler: hassas LED ekranı, pil durumunu ve seyahat kilidi göstergesini görüntüler.

Kolay saklama

Kolay saklama

Yeni üstün kaliteli şarj standı banyoda ihtiyacınız olan alanı en aza indirir ve tıraş makinenizin daima tam olarak şarj edilmiş olmasını sağlar. Görünümü de oldukça güzeldir.

Kablosuz tıraş

Otomatik voltaj uyumu

Otomatik voltaj uyumu