Ürün, Yedek Parça Toptan ve Perakende Satışı

Silk-expert 5 IPL BD 5001

ÖNEMLİ

120,000 flashes

300.000 flaş

300.000 flaş tüm vücut için 15 yıla kadar kullanım sağlar.

Intelligent SensoAdapt™ skin tone sensor

Akıllı SensoAdapt™ cilt rengi sensörü

Cilt rengi vücudun farklı kısımlarında değişiklik gösterir. Sadece Braun Silk-expert cildinizi aralıksız olarak tarayan – saniyede 80 kere – ve ışık yoğunluğunu en etkili ve güvenli sonuç için otomatik olarak uyarlayan benzersiz SensoAdapt™ cilt rengi sensörüne sahiptir.

Gliding mode

Kayar mod

Benzersiz biçimde hızlı ve verimli bir IPL işlemi için, daha fazla flaş ışığını tetiklemek ve atlanan alanın daha az olmasını sağlamak için kayma modunu kullanın.

Fast IPL treatments

Hızlı IPL işlemleri

Braun Silk-expert 5 IPL, etkinlikten taviz vermeksizin 8 dakikada bacaklar ve kollar gibi büyük vücut kısımları için hızlı uygulama sağlar.

Clinically tested

Klinik olarak test edilmiştir

Profesyonel ışık teknolojisinden türetilen Braun Silk-expert 5 IPL, evde güvenli ve etkili kullanım için klinik olarak test edilmiştir.

Gillette Venus razor

Gillette Venus tıraş makinesi

ÖZELLİKLER

Gentle mode

Bakımınızı kişiselleştirin: Normal, nazik veya ekstra nazik mod.

Normal mod size tam güç ve cilt tonunuza herhangi bir zamanda uyum sağlama özelliği sunar. Braun Silk-expert, nazik mod kullanılırken bile, farklı cilt renklerine normal modda olduğu gibi hızlı ve doğru bir biçimde adapte olur - tek fark, daha düşük bir enerji düzeyi. Braun Silk-expert ekstra nazik moddayken, muhafaza aşamasında, yeni başlayanlar veya hassas bölgeler için enerji düzeyini minimuma düşürür.

Non stop power

Kesintisiz güç

Güç kaynağı

Temel özellikler

Renk

Beyaz/Altın