Ürün, Yedek Parça Toptan ve Perakende Satışı

Oral-B Genius 10000N

 
 

Yuvarlak Başlık Daha İyi Temizler*

Oral-B’nin benzersiz, yuvarlak fırça başlığı, her bir dişi sarması sayesinde daha temiz dişler ve daha sağlıklı dişetlerine kavuşmanızı sağlar.*

*standart manuel diş fırçasına kıyasla

1.** günden itibaren daha beyaz dişler

Diş macununu tutarak yüzeydeki lekeleri gidermek için gereken yerlere dağıtan parlatma kabı 1.** günden itibaren dişlerinizi nazikçe beyazlatır.

**yüzeydeki lekeleri giderme yoluyla

Diş etlerinizi korur

Diş Eti Koruyucu, Oral-B uygulaması ile kullanıldığında dişlerinizdeki fazla sert fırçaladığınız yerleri gösterir ve daha nazik bir fırçalama ile nereyi fırçalamanız gerektiğini söyler. Basınç Kontrolü diş fırçalama hızını azaltır ve SmartRing fazla sert fırçaladığınızda sizi uyarır.

Pozisyon algılama ile %100 kapsama alanı

Nereyi fırçaladığınızı görebilen ve Oral-B uygulaması ile akıllı telefonunuza bağlandığınızda derinlemesine temizlik için ağzınızın tüm bölgelerini kapsamanıza rehberlik eden tek diş fırçası.

Deneyiminizi kişiselleştirin

Fırçalama deneyiminizi 12 renkli LED SmartRing ve altı fırçalama modu ile kişiselleştirin.

Piliniz asla bitmesin

Oral-B Genius 10000 Orchid Purple, iki haftadan daha uzun dayanan son teknoloji ürünü lityum iyon pile sahiptir. Aynı zamanda yalnızca bir adet fiş ile hem diş fırçanızı hem de telefonunuzu şarj eden ikili şarj etme seyahat çantası ile sunulur.

Diş hekimleri ile tasarlanan fırça başlıkları

Oral-B yedek fırça başlıkları, diş fırçanızla mükemmel uyum için tasarlanmıştır ve diş etinde naziklik, diş aralarını temizlemek için açılı kıllar, ve ekstra nazik temizleme için ultra incelikte kıllar gibi harika sonuçlar veren özelleştirilmiş nitelikler ile sunulur.

Diş hekimleri tarafından tavsiye edilen 1 numaralı marka***

Oral-B elektrikli diş fırçaları, sadece diş hekimleri ile tasarlanmakla kalmaz, aynı zamanda dünya genelinde diş hekimlerinin tavsiye ettiği bir numaralı diş fırçasıdır. Oral-B ile ağız bakımında yeni aşamayı keşfedin.

***P&G için düzenli olarak gerçekleştirilen, dünya çapındaki, temsil edici nitelikte olan diş hekimleri örnekleminde yürütülen anketlere dayalı olarak